2017. sze 29.

Sportfogadásból pénzt?

írta: Daddy Freyer
Sportfogadásból pénzt?

malacpersely.jpg

Egy kicsit vitatott témába vágok most bele. No de lássuk, hogyan is van ez! Sokan szeretjük a különféle sportokat, de a férfiak ebből a szempontból, mintha genetikailag is kódolva lennének erre. A hölgyek elmennek edzőterembe vagy futni, aztán átöltöznek és a többségüknek eszébe sem jutna erről beszélni vagy a tévé elé ülni és végignézni egy sporteseményt. Nem úgy, mint mi férfiak. És hogy még súlyosbítsuk is a helyzetünket, nekiállunk pénzért fogadni... És mivel elég sokan vagyunk így pasiként, ezért az ezzel foglalkozó cég(ek) is jól megszedik magukat. De mit is kell erről a pénzszerzési lehetőségről tudni? Tényleg lehetséges mindez? Meg lehet ebből élni?

Most utálni fogsz, de a 99%-unk elbukik egy-két hónapon belül és elveszti a pénzét

És a körforgás megint kezdődik elölről. Megint befizetünk pénzt és megint elvesztjük... Az internet tele van a tuti lehetőségekkel, szisztémákkal, de hosszú távon mindig bukta a dolog. Hogyan is tudnánk ebből tényleg pénzt faragni így? El kell, hogy keserítselek, de ha munka helyett így akarsz meggazdagodni, akkor semmi esélyed! El fogod bukni a dolgot és csak a saját pénzedet dobálod ki az ablakon. Mennyi mindened lehetne helyette, ha inkább másra költöd. És azokat már meg sem említeni, akik egy jobb lakás árát is képesek eljátszani.

Megmentő: a sportfogadási tippet adó oldalak

Akkor itt vannak a csodálatos és mindig pluszos eredményeket felmutató Facebook csoportok, akik előfizetésért cserébe ott vernek át minket, ahol csak tudnak. Sokféle módon csalnak; ezek közül a legnépszerűbbek a csak nyertes szelvények közzététele, vagy a szelvények photoshoppolása. Tudod, felad húsz szelvényt 200 Ft-tal a lottózóban, aztán amelyik bejön, azon átphotoshoppolja 100 ezer Ft-ra a feladási összeget, meg a megnyerhető lóvét is, mi meg nézünk, hogy milyen jó is lenne egy nap alatt egy ilyet nyerni. Ja igen, és a Facebook csoportokban mindennap az ilyen nyertes, csaló szelvények látványára elveszítjük a realitás érzékünket. Mi férfiak amúgy is hajlamosak vagyunk az agyunkból kipumpálni a vért és nem gondolkozni bizonyos helyzetekben.

De ne legyenek kétségeid efelől: a legtöbb csoport elég rövid időn belül eltűnik és felszívódnak a pénzeddel. Inaktívvá válnak. Garanciát persze senki sem vállal a pénzedre. 

Sajnos kivétel tényleg van

És hogy miért sajnos? Mert ha nem lenne kivétel, akkor mondhatnánk az egészre azt, hogy egy óriási lehúzás és átverés az egész sportfogadói biznisz. Így viszont mindannyian férfitársaimmal egyetemben tovább reménykedünk abban, hogy mi leszünk az az apró csillag a milliárd között, akiknek sikerül... akik a "kiválasztottak" lesznek. Csak ábrándozunk. De azért tényleg vannak olyanok, akik ebből élnek meg. Személyesen én is ismerek ilyen embert, aki a sport témájában annyira tájékozott, hogy otthonról "dolgozik". Mindennap szedi be a pénzeket és telik lakásra, autóra, utazásra. Már-már az életművész kategóriát látom benne...

A matematika szisztémák és rendszerek

Sokan hiszünk valamiféle matematikai filozófiában és rendszerben, hogy majd megtaláljuk a tutit, azonban az igazság az, hogy hosszabb távon mindig, mindegyik bukta lesz. Az egyik kedvencem a duplázós szisztéma, ami ugyan jól hangzik elméletben, azonban marhára nem szokott működni a valóságban. Ja és marha sok pénz is kell hozzá. És az interneten csőstül ömlenek azon szelvények ahol 8-10 meccsből hoznak össze százeres bevételeket egyesek. Most komolyan? Hány vesztes szelvény és kidobott pénz után jön ez össze? Mert ugye erről már nem szól a fáma. Mindenkinek jár egy 15 perces hírnév az interneten is. Ennyi. 

Kapcsolódó linkek:

http://penzugyibalfekek.blog.hu/2017/09/28/a_magyar_football_politikaja

http://penzugyibalfekek.blog.hu/2017/09/25/a_valos_internetes_munka_avagy_ut_a_lottonyeremenyhez_i_resz

http://penzugyibalfekek.blog.hu/2017/09/25/a_valos_internetes_munka_avagy_ut_a_lottonyeremenyhez_ii_resz

Szólj hozzá

foci hazugság hülye idióta sportfogadás tippmix football becsapás pénzügyi balfékek tipster