2017. sze 25.

A valós internetes munka - avagy út a lottónyereményhez II. rész

írta: Daddy Freyer
A valós internetes munka - avagy út a lottónyereményhez II. rész

games-1363218_1280.jpg

Ismerjük mindannyian Lacit, aki az interneten felugró reklámok szerint 1000 Eurót keresett hihetetlen rövid idő alatt. Ha regisztrálsz az adott bróker céghez, akkor ingyenes oktatást is kapsz, amelyben megtanítják neked, hogyan is kereskedhetsz biztonsággal és sikeresen a tőzsdén, mint Laci. Vajon igaz ez? Erre az a válaszom: hogy a nagy szart! Korábban többször rákerestem az ilyen és ehhez hasonló reklámokban található arcképekre és kiderült, hogy marhára nem Lacinak hívják az ominózus reklámban szereplőt... és azt se felejtsük el, hogy a bróker cégek a mi pénzünkből élnek és eszük ágában sincs a saját zsebükből kihúzni a pénzt, így tuti nem fognak minket sikeressé tenni. Mintha arra tanítanánk meg a betörőt, hogy ha este nem leszünk otthon, akkor hol juthat be a házunkba, hogyan lehet a riasztót kikapcsolni és mit érdemes elvinni tőlünk. Na ne vicceljünk! Valaki hisz még a tündérmesékben?

Legyél Gerilla a saját területeden

Szóval Zulutrade. Egy ez úgynevezett social trading oldal, és ezen oldal tud valami olyat, amit más nem. Itt olyanok is milliókat tudnak keresni, akik alapszinten képzettek vagy annyira sem, magyarán balfékek. 

A Zulutrade-nél a balfék kereskedők aránya 99% fölött van

Szóval van kiút a sikertelenségből. Ha balfékek vagyunk, nem értünk különösebben semmihez sem és eddig semmi sem sikerült a nyomorult életünkben, akkor akár még jó is lehet a dolog. Vagy mégsem. Végülis úgy vagyok ezzel a jegyzettel, hogy tutira nem fog senki sem erre a Zulutrade-s útra lépni ennek hatására, mert a járt utat járatlanért el nem hagynánk. Jobb BKV-zni, álmodozni és másokat hülyíteni szuper otthoni munkaajánlatokkal, miközben túlórázunk a melóhelyünkön. Aztán ugye mindig rossz mentort választunk. Itt a vége fuss el vége.

Kapcsolódó linkek:

http://penzugyibalfekek.blog.hu/2017/09/25/a_valos_internetes_munka_avagy_ut_a_lottonyeremenyhez_i_resz

http://penzugyibalfekek.blog.hu/2017/09/25/_ha_lenne_penzem_akkor_konnyen_csinalnek_penzt

Szólj hozzá

siker tanulás karrier pénz befektetés pénzügy függetlenség hitelesség tőzsde otthoni munka milliomos internetes munka forex cashflow mentor zulutrade pénzügyi balfékek