2017. sze 25.

A valós internetes munka - avagy út a lottónyereményhez I. rész

írta: Daddy Freyer
A valós internetes munka - avagy út a lottónyereményhez I. rész

games-1363218_1280.jpg

 

Na ez most hogy is van? Mi köze az internetes munkának a lottónyereményhez? Tulajdonképpen semmi, de mégis. De mielőtt ezt elmagyaráznám neked, előtte a cikkem érdemi részére térnék azonnal: Zulutrade. Ha nem hallottál róla, hogy mi is ez, akkor semmi baj. Elárulom neked, hogy ez egy olyan weboldal, ahol mindenfajta tőzsdei alapismeret és befektetett pénz nélkül kereshetsz legálisan 100 - 1.000.000 $-árt havonta. Hiszed? Nem. A te bajod.

Zulutrade, ha ebből nem tudsz pénzt csinálni, akkor maradj a munkahelyeden

Szóval sikerült már megtapasztalnom, hogy mindenfajta tőzsdei, gazdasági, pénzügyi alapismereteket nélkülöző személy néhány hó leforgása alatt is számottevő pénzt szedett össze ezen weboldalon. Ízlelgesd: Zulutrade. Semmi illegális nincs benne, nem PTC oldal, nem MLM, nem pilótajáték, senkit sem kell beszervezni, és még csak hirdetned sem kell. Pont ehhez hasonlókat sugallnak az internetes és/vagy az otthoni munka csoportokban a Facebookon, de ez tényleg valós.

2017fizuuu.jpg

 

A fenti képen látható fizetés több ezer Dollárról szól. Vajon milyen érzés lenne, ha havonta nőne és nőne a fizetésed és lassan elérhetővé válnának az álmaid? Vagy inkább olyan embereknek hiszel, akik a te jutalékodból élnek? Olyannak, aki lihegve próbál elrángatni valamilyen előadására ahol persze kaját ugyan kapsz, de alig várja a “bróker”, hogy végre kinyisd a pénztárcádat és tejeljél neki? Csak tájékoztatásul közlöm, hogy a Zulutrade sokaknak jelent havi megélhetést luxus körülmények között szerte a világon.  

Hogy miért is hoztam fel a lottónyereményt a jegyzetem címében? Adott ugyanis egy egyszerűnek mondható internetes munka, pénzbe nem kerül, de ha kitartó vagy és képes vagy néhány alapvető dolgot megtanulni, akkor az a bizonyos lottónyereménnyel járó anyagi helyzet és a sok-sok millió elérhető lesz a számodra.

Kapcsolódó linkek:

http://penzugyibalfekek.blog.hu/2017/09/25/a_valos_internetes_munka_avagy_ut_a_lottonyeremenyhez_ii_resz

http://penzugyibalfekek.blog.hu/2017/09/25/10_1_ok_a_valutakereskedelem_mellett_avagy_miert_is_erdemes_belekezdeni

Szólj hozzá

siker tanulás karrier pénz befektetés pénzügy függetlenség hitelesség tőzsde otthoni munka milliomos internetes munka forex cashflow mentor zulutrade pénzügyi balfékek