2017. sze 25.

Mindenki hazudik - avagy miért nem segítek szívesen az embereknek?

írta: Daddy Freyer
Mindenki hazudik - avagy miért nem segítek szívesen az embereknek?

fail-1714367_960_720.jpgNagyot fordult a világ. Régebben hittem az önzetlen segítségben, és abban, hogy megéri mások segítése a tőzsde területén, átadva azon tudást, amelyet magamnak megszereztem és amely segít a sikertelenséget elkerülni. Viszont a tapasztalatom bebizonyította azt, hogy ennek semmi értelme sincs.

Ez a lehetőség nem neked szól, mert csak áltatod magadat...

 

Te magad elhiszed azt, hogy tényleg akarsz tenni bármit is magadért, a sikerért, a jobbért, az előrelépésért? Elárulom: nem. Csak áltatod magadat! És lopod az én időmet is. Ha a szádba is rágják a tutit, akkor is puhapöcsűként futamodsz meg és a beléd vetett időt, energiát dobom ki az ablakon. Szerinted nekem erre van szükségem, hogy olyat tanítsak, olyanon segítsek, aki szarik bele a dologba és minduntalan eltűnik szó nélkül??? Úgy gondolod, hogy nincs jobb dolgom, mint hogy a saját szabadidőmet feláldozva tanítsalak? Úgy gondolod, hogy ez jár neked, mert te vagy a kiválasztott?

Az olyanok, mint te linkelik tele többek között a különböző internetes, meg otthoni munkákat kínáló csoportok idővonalát is a “nagy” lehetőséggel, de a hitelesség és a siker sehol sincsen. Sőt, sokszor még csak nem is hiszel abban, amit hirdetsz. Megdolgozni meg képtelen vagy bármiért is, mert gyenge vagy! Annál is gyengébb...


Ha valaki nyavalyog, de nem változtat semmin, akkor nem fáj eléggé

 

Mindannyian ismerünk folyamatosan panaszkodó embereket, akik a fejlődés helyett az enturbulált közeget részesítik előnyben. A munkahelyen jól esik egy cigi közben szidni a kollégánkat, a főnökünket, a politikát, a világot, meg úgy általában véve mindent... de változni, változtatni nem akarunk, mert fogadjon el a világ úgy minket, ahogyan vagyunk; a bökkenő azonban az, hogy mi sem tudjuk a világot úgy elfogadni, mint ahogyan van. Szóval ne várd el tőlem, hogy segítsek, hiszen semmi köszönet nincs benne. Előnyöm származik belőle bármi is? Hidd el, szebb a világ a hozzád hasonlók nélkül az életemben! Neked maradjon csak meg az, hogy álmodozol a gyors meggazdagodásról és az üres szavaiddal és a hiteltelenségeddel “boldogítod” a környezetedet.

Szólj hozzá

tanulás hazugság hülye idióta függetlenség hitelesség otthoni munka internetes munka nyavalyog mentor fail pénzügyi balfékek