2017. sze 25.

Út a lóvéhoz: csapjuk be egymást!

írta: Daddy Freyer
Út a lóvéhoz: csapjuk be egymást!

pinocchio_3ak.jpg

 

Már-már élvezettel és önsanyargatással egyben olvasom az internetes csoportokban, hogyan is kínálgatják egymásnak az emberek a tuti pénzkereseti lehetőségeket. A beetetés magasiskolája, ahogyan magukat felmagasztalva írnak az emberek, mintha csak és kizárólag az ő ajánlatuk lenne maga a csoda, vagy legalábbis a Dzsinn, a lámpással.

Jelentkezz ha hajlandó vagy dolgozni...

...szól a felszólítás. Aztán itt vannak a társai is: “gyesen, gyeden lévő anyukáknak is ideálisan
végezhető”, “nincs kötelező vásárlás”, “nekem bevált”, stb. Aztán néha azzal szembesülök, hogy ugyanazok jelentkeznek egy másik hirdetésére, akik maguk is “megváltónak” állítják be magukat és sokszor úszómedencés házas képpel dobják fel a hirdetésüket, miközben panelben laknak. Mondja meg már valaki nekem: ezen munkák közül bejött már bármelyik is??? Tényleg olyan szuper a meló, hogy sorokban állnak az emberek, hogy elkezdhessék?

Ezek legnagyobb része pont arról szól, hogy be kell szervezned minél több embert vagy vásárlóként, vagy magad alá és akkor majd talán lesz valami. Te tényleg hiszel abban, hogy majd ebből lesz bármennyi pénzed is? Neked bejött? Nem? Mily meglepő.

Aztán az egyik kedvencem: az internetes kérdőíves oldalak. Olyan hirdetéssel is sikerült összefutnom, ahol havi 100.000 Ft keresettel is áltattak bennünket. Ezt most hogy??? Havonta jön 2-5 kérdőív, ebből biztosan nem keresel ennyit. De még tízszer, hússzor ennyiből sem. Aztán itt van az internetes cikkmegosztó oldal is, amely a látogatók után fizetne neked és amely még akár működhetne is. A baj csak az, hogy hiába látogatnak el az oldaladra, ezt a rendszer úgy veszi, hogy meg sem történt.

Egyszóval lehetőségekben dúskálunk, de talán pont most jött el annak a fénykora, hogy nekikezdjünk és elvégezzünk egy olyan tanfolyamot, iskolát, OKJ-s képzést, amivel még vihetjük valamire, ahelyett, hogy hinni kezdünk megint a tündérmesékben.


Kapcsolódó linkek:

http://penzugyibalfekek.blog.hu/2017/09/25/_ha_lenne_penzem_akkor_konnyen_csinalnek_penzt

http://penzugyibalfekek.blog.hu/2017/09/25/mindenki_hazudik_avagy_miert_nem_segitek_szivesen_az_embereknek

Szólj hozzá

siker tanulás hazugság karrier pénz befektetés pénzügy függetlenség otthoni munka milliomos internetes munka cashflow becsapás mentor fail pénzügyi balfékek